Tot in Viena, Austria, pe langa cele 2 magazine de boardgames deja prezentate, SPIEL RAUM si DAMAGE UNLIMITED, am reusit sa vizitez si PLANET HARRY.

Acest magazin are o adresa speciala… De ce spun ca este speciala? Pentru ca se afla pe strada Otto Bauer Gasse la numarul 19. Exact, se afla pe aceeasi strada cu SPIEL RAUM, la doar 2 numere distanta de el, insa doar eu am reusit sa trec indiferent pe langa el cand am plecat de la SPIEL RAUM.

Asadar, dupa ce am mers la hotel si am verificat site-ul celor de la PLANET HARRY, mi-am dat seama ca am trecut prin fata magazinului fara sa-l observ. Nu a fost nici o problema insa, deoarece am revenit cateva zile mai tarziu.

Magazinul nu este foarte mare, dar burdusit de boardgames, card games, ceva miniaturi, accesorii, benzi desenate si literatura de specialitate. La fel ca si in cazul celorlalte doua magazine, personalul este ok din toate punctele de vedere.

Asa cum am spus si despre DAMAGE UNLIMITED, preturile boardgame-urilor si aici sunt mai mari decat cele din Romania, iar majoritatea titlurilor sunt in limba germana.

Deci daca mergeti in Viena, Austria, indiferent de motiv, nu abandonati ideea de a vizita cele trei magazine prezentate de mine, chiar daca nu planuiti sa cumparati ceva.

Asa cum v-am obisnuit, mai jos gasiti o mica galerie foto din locatia PLANET HARRY.