Asa cum am promis aici, am revenit cu cateva amanunte despre cel mai important magazin de board games din Viena, AustriaDAMAGE UNLIMITED.

Accesul la acest magazin se face tot din Mariahilfer Strasse, fiind situat pe strada Theobaldgasse la numarul 20. Si in cazul magazinului DAMAGE UNLIMITED puteti folosi ca mijloc de transport autobuzul 13A, facand doar 3-4 minute pe jos pana la magazin de la statia Neubaugasse.

DAMAGE UNLIMITED este impresionant, fiind impartit in trei camere. Zidurile sunt aproape inexistente, miile de cutii de board games, card games, miniaturi sau accesorii de toate felurile dau impresia ca totul ar fi construit din board games.

Nu am petrecut mult timp in magazin, insa destul cat sa discut cate ceva cu personalul de acolo legat de piata de board games din Romania, sa cumpar cateva accesorii de Magic: The Gathering si sa urmaresc cu placere cum clientii pasesc cu emotie in acest magazin.

Daca veti pleca vreodata in Viena, Austria, cu ideea de a cumpara jocuri de societate la preturi mai bune ca in Romania, veti fi dezamagiti. Preturile aici sunt cu cateva procente mai mari, un alt factor de luat in seama fiind acela ca 90% din produse sunt in limba germana.

Ca si in postul despre SPIEL RAUM, va las si aici sa va delectati cu cateva poze de la fata locului.