Continuam plimbarile noastre virtuale prin magazinele de board games din lume si dupa ce v-am prezentat 3 magazine din Barcelona, cu ajutorul lui Andrei C. o sa va vorbim astazi despre Rules of Play.

Deschis in martie 2010 de 3 prieteni, Rules of Play este un magazin de jocuri din orasul Cardiff, Marea Britanie ce poate fi vizitat la adresa Castle Arcade, nr. 28. Din cate am aflat de la Andrei, desi aici se joaca mult Magic: The Gathering, el fiind un fan World of Warcraft TCG, in oferta magazinului se gasesc numeroase titluri din sfera board games.

Pe langa evenimentele de boardgames organizate de cei de la Rules of Play, gasim si concursuri de CCG -collectable card games (Yu-Gi-Oh, Cardfight Vanguard, World of Warcraft TCG si Magic: The Gathering), toate asezonate cu evenimente RPG (Role-Playing Games).

Stiu ca nu se compara cu placerea de a intra personal in magazinul celor de la Rules of Play, dar speram ca pozele de mai jos sa va multumeasca sufletelul vostru de boardgameri inraiti! Enjoy!

 

Daca v-am facut curiosi, vizitati pagina oficiala si pagina de Facebook. Aveti poze si amintiri cu magazine de jocuri de afara? Le vrem!!! 😀