Am ramas dator sa va vorbesc despre al treilea magazin de boardgames din Barcelona vizitat in luna Octombrie 2011 impreuna cu Oitza Neagra. Despre celelalte doua, Gigamesh si Jugar x Jugar, am scris aici si aici.

Deschis in anul 2002 sau 2003 (cei din magazin nu mai stiau exact), Kaburi este un loc ce intampina dorintele tuturor jucatorilor, plecand de la miniaturi si terminand cu Euro Games.

Desi la inceput au pornit cu o singura locatie, la inceputul lui 2011 au deschis o a doua locatie, pe aceeasi strada. Astfel, in prezent, exista 2 locatii Kaburi in Barcelona:

1. Kaburi Miniaturas, ce poate fi gasita langa Arc del Triomf, Passeig Sant Joan, numarul 1.

2. Kaburi Rol & Games, ceva mai sus de prima locatie, pe aceeasi strada, Passeig Sant Joan, numarul 11.

Ambele magazine Kaburi sunt parca desprinse din Raiul Boardgamerilor: pereti intregi de jocuri pentru toate gusturile, de miniaturi Warhammer 40000 si nu numai, de accesorii pentru boardgames, chiar si carti. Extrem de multe titluri de jocuri erau in varianta in limba spaniola, dar se gaseau si jocuri in limba engleza.

In cea de-a doua locatie (Kaburi Rol & Games) exista si o cafenea, unde pasionatii se pot pune la masa de joc impreuna cu prietenii.

De aici nu am mai cumparat niciun joc, spatiul in bagaje era la limita si nu doream sa risc sa ajung cu celelalte jocuri sifonate.

Nu stiu daca am reusit sa va transmit emotiile si bucuria simtita in cele 2 locatii Kaburi, dar pozele de mai cu siguranta o sa ma ajute. Enjoy!

Poze Kaburi Miniaturas, magazin de jocuri de societate in Barcelona

Poze Kaburi Rol & Games, magazin de jocuri de soicetate in Barcelona