In primul rand as vrea sa multumesc tuturor celor care mi-au urat “La multi ani!”. Stiu ca am fost cam lenesi in ultimul timp 🙂 , dar sper sa ne iertati, mai ales ce avem multe surprize pentru voi.

Andrei Filip, cel care ne-a obisnuit cu posturile sale remarcabile a fost la cel mai important eveniment al anului pentru lumea Boardgames: Essen 2009. Nu s-a intors cu mana goala, asa ca in aceasta saptamana o sa avem multe posturi scrise de el, dedicate acestui eveniment.

Baietii de la RedGoblin au fost si ei pe acolo. Poate ne ajuta si cu niste poze 😀 . Tot ei ne-au dat cu imprumut spre testare si jucare un alt joc apreciat: Puerto Rico . Carmen, Oaia neagra, s-a apucat de tradus regulamentul in limba romana. Speram sa termine cat mai curand.

Simona se va apuca in curand de tradus regulamentul jocului Age of Empires III. Multumim Simona 🙂 !

O sa scriem in viitorul apropiat putin si despre jocuri de societate romanesti vechi de genul: “Dacii si Romanii“, “Bunul Gospodar“, “Turism“, etc. O sa continuam si cu jocuri mai noi: “Europolis“, “Cameron“, “Crossy“. Stim ca sunt jocuri care nu merita atentie prea mare, dar stim ca sunt oameni care cu aceste jocuri au inceput. Merita sa fie macar mentionate si 2-3 randuri, mai ales ca cele vechi au facut istorie si trezesc multe amintiri din perioada comunista. 🙂

Daca vreti sa ne ajutati cu articole, poze, idei, orice legat de lumea boardgames, nu ezitati!!!