Designerul Antoine Bauza a postat coperta extensiei Black Secret pentru jocul de societate cooperativ Ghost Stories. Daca in jocul de baza jucatorii stateau cu sufletul la gura, neincrezatori in calugarii lor ca vor putea sa apere satul impotriva aspectelor lui Wu-Feng.

Cu Ghost Stories: Black Secret, jucatorii se vor confrunta cu o dilema si mai mare: Wu-Feng in persoana.

Da, daca pana acum Ghost Stories se juca in 1-4 jucatori, Black Secret se va juca in 2-5, unul dintre jucatori preluand rolul lui Wu-Feng si va hartui calugarii intr-o maniera mai directa decat pana acum.

Wu-Feng alege acum unde se vor plasa fantomele pe tablele individuale ale calugarilor. In loc sa le plaseze, Wu-Feng poate sa le foloseasca pentru a mari vrajile de aceeasi culoare cu fantoma.

Pentru a-i ajuta pe calugari in lupta cu aceasta reincarnare diabolica a lui Wu-Feng, acestia au acces la mantrele de sange (blood mantras), abilitati speciale ce vin in nivele diferite pentru a ajusta dificultatea jocului.

Ghost Stories: Black Secret va fi lansat in trimestrul 4 al anului 2011, la Spiel 2011. Pentru cei interesati, aveti aici un review foarte bine scris pentru jocul de baza Ghost Stories.