Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea jocului de societate A Game of Thrones: The Board Game a doua editie! Versiunea actualizata a acestui boardgame celebru vine cu numeroase imbunatatiri, in timp ce pastreaza tensiunea bataliei si a superioritatii diplomatice, lucruri apreciate de mii de jucatori.

Bazat pe romanele A Song of Ice and Fire scrise de George R. R. Martin, in A Game of Thrones jucatorii preiau controlul uneia din cele 6 Mari Case din Westeros (Great Houses of Westeros). Folosind managementul resurselor, diplomatie si viclenie, ei urmaresc sa castige dominatia asupra tarii. Jucatorii trebuie sa dea ordine armatelor, sa controleze personajele importante, sa adune resurse pentru iarna care vine si sa supravietuiasca razboiului cu inamicii. Impartirea unica in faze, castigarea bataliilor si sistemul special de ordine fac din joc unul incitant in care toti jucatorii sunt implicati activ la orice moment de timp.

Imbunatatiri aduse graficii, componentelor

Editia a doua a jocului de societate A Game of Thrones: The Board Game vine cu multe imbunatatiri aduse experientei de joc. Include elemente din extensiile A Clash of Kings si A Storm of Swords, alaturi de porturi, carti Wildling, Siege Engines, alaturi de introducerea de elemente inovative precum ecrane pentru jucatori si carti Tides of Battle. Toate acestea alaturi de grafica redesenata si regulamentul clarificat inseamna ca este cel mai bun moment pentru a lua controlul asupra Westeros.

A Game of Thrones: The Board Game Second Edition va fi disponibil in ultima parte a anului 2011.