Aproape a mai trecut un an si ne pregatim sa intram in 2011. Nu stiu cum a fost la voi 2010, dar pentru mine as putea spune ca a fost un an foarte bun.

De ce?

In primul rand pentru ca am facut pe 17 iunie primul an de blog, eveniment sarbatorit cu un premiu pentru unul dintre cei care ne-au trimis review-uri, regulamente sau orice alt material legat de universul boardgames. Premiul a fost un joc, ales de castigator.

In perioada 2 august – 2 septembrie 2010 am organizat impreuna cu Taraba de Jocuri un concurs ce s-a finalizat tot cu un joc dat cadou pentru un review al jocului de societate Carcassonne.

Pe 15 septembrie 2010 am inceput seria de intalniri BoardGames BLOG Night in Ceainaria Tabiet. De atunci, am organizat nu mai putin de 14 (incluzand o zi speciala de jocuri 1 decembrie).

Pe 22 septembrie 2010 am avut primul live streaming de la o seara de jocuri, a fost mai mult de test pentru ca apoi sa transmitem de la Concursul National de Catan, etapa locala Bucuresti.

Pe 20 noiembrie 2010, impreuna cu Ideal Board Games am organizat primul concurs de Reteaua Energetica unde au fost date multe premii.

Am incercat sa promovam mai mult jocurile de societate ce au versiune in limba romana (Catan, Carcassonne si Reteaua Energetica) sau jocuri romanesti (Financial City, TRANS RABAT) pentru ca acestea au aparut si in magazinele mari (Carrefour), fiind de acum mai accesibile.

Am reusit sa oferim detalii si poze de la intalniri din alte orase din tara (Oradea, Tirgu Mures, Iasi, Cluj, Brasov), de la concursurile nationale de GO, Catan, Carcassonne, sau de la campionatele mondiale de Carcassonne, Magic:The Gathering si Catan.

Speram ca in 2011 sa mergem mai departe, sa oferim mai multe informatii, sa continuam seria de intalniri si sa atragem cat mai multa lume in comunitatea jucatorilor de boardgames.

Voua, cei care ne cititi, va uram un an 2011 cu tot ce va doriti, cat mai multe jocuri in colectiile personale si sa participati la cat mai multe intalniri si seri de boardgames!

La multi ani!

Echipa BoardGames BLOG