Incepand de pe 3 decembrie 2012, ai super discount-uri la jocurile (board games)* in limba romana! In limita stocului vei putea prinde jocuri ca Urzeala Tronurilor cu discount de pana la 25%.

Cum functioneaza?

Destul de simplu:). Faci o comanda pe site, la unul, doua, trei, patru sau cinci dintre jocurile aflate la promotie (vezi mai jos), iar pe factura se va aplica discount la ele.

Daca iei un joc, iti multumim ca ai cumparat de la noi 🙂 . Daca iei doua jocuri, la unul din ele ai 5% discount. Daca iei 3 jocuri, la unul ai 5% iar la altul 10%. Daca iei 4, vei avea 5%,10% si 15% discount la 3 dintre ele. Daca iei 5 jocuri unul va fi cu 5%, altul cu 10%, altul cu 15% si altul cu 20%. Iar daca iei 6 jocuri vei avea 5%,10%, 15%, 20% respectiv 25% discount.

Ca sa fie si mai interesant am decis ca discountul cel mai mare sa se aplice la cel mai scump joc. Da, invers de cum se face peste tot 😀 .

De exemplu, daca dai o comanda de 1 x Saboteur, 1 x Urzeala Tronurilor si 1 x Dominion, discounturile vor fi: 15% la Urzeala Tronurilor, 10% la Dominon si 5% la Saboteur.

Care e schepsisul?

*Oferta este valabila doar pentru:

– Colonistii din Catan jocul de baza
– Colonistii din Catan extensia pentru 5-6 jucatori
– Colonistii din Catan Navigatorii
– Colonistii din Catan Junior
– Urzeala Tronurilor
– Citadele
– Dominion
– Carcassonne
– Saboteur
– Dixit
– Dixit Odyssey.

Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile si nu este valabila pentru plata cu cardul on-line.

Aceasta oferta nu se cumuleaza cu alte discounturi/oferte (de exemplu discountul de Knight).

Oferta este valabila pentru comenzi de 5 jocuri. Daca de exemplu vrei 6 jocuri, al sasele (cel mai ieftin) va avea 5% discount.

Pragurile de cost ale transportului se iau in considerare dupa aplicarea discount-ului la jocuri. O comanda se livreaza doar la o adresa.

Daca se doreste livrearea la adrese diferite, transportul se calculeaza pe fiecare expeditie in parte.

Echipa Lex Hobby Store