Am sa-mi incep postul scurt si la obiect, fara a mai face o mica introducere ca de obicei.

Sambata seara, desi cu totii am avut destul de putin timp liber, iar oboseala acumulata pe parcursul saptamanii isi spunea cuvantul, iata ca totusi am avut puterea sa mai si jucam ceva.

Ne-am delectat pentru inceput cu un singur joc de Ingenious, joc primit cadou de Costy de la a sa consoarta cu ocazia zilei de nastere.

Un joc simpatic, un joc de logica, dar si un gram de noroc, cu destul de putine elemente si o grafica deloc iesita din comun. Ingenious este un joc care pe mine unul ma atrage doar prin tematica sa, componentele acestuia fiind destul de austere.

Imediat dupa terminarea sa, componentii “lotului olimpic” de boardgames, Costy, Carmen, Eu si Marius, cadem de acord sa incercam un joc de Railroad Tycoon, in pofida faptului ca era “doar” ora 00:40 .

Cum poate destui dintre voi stiu, pentru mine Railroad Tycoon este o pasiune. Cu o cantitate importanta de componenter, o grafica superba si un design excelent pentru vremurile lansarii acestui boardgame,  o tabla de joc cu dimensiuni de invidiat, Railroad Tycoon este jocul care ma pune pe jar oricand.

Foarte multe despre jocul in sine nu va pot spune. Mai jos veti gasi o galerie foto de invidiat. Singurul lucru care mi-a atras atentia a fost concentrarea excesiva a lui Costy asupra jocului sau. O strategie deosebita l-a clasat pe Costy pe locul intai la sfarsit, lucru ce se intampla destul de rar. Jocul s-a terminat pe la ora 03:20, asta insemnand 2 ore si 40 de minute, adica 9600 de secunde 🙂 .