Weekend-ul acesta Creative Board Gaming te invita la noi evenimente in B-dul Unirii, nr 14, Bucuresti, la sala de joaca CBG.

Sambata, 26 octombrie 2013, incepand cu ora 13:30, va avea loc concursul Carcassonne, organizat in parteneriat cu Cutia.ro. Se va juca doar Carcassonne jocul de baza, taxa de participare este de 25 lei/persoana si sunt 32 de locuri disponibile. Regulamentul concursului este in conformitate cu Regulamentul Campionatului National de Carcassonne, chiar daca evenimentul nu face parte din campionat. Fondul de premii reprezinta 40% din valoarea incasarilor si vor fi premiate primele 3 locuri.


Duminica, 27 octombrie 2013, incepand cu ora 12:30, esti asteptat la concursul A Game of Thrones: The Card Game, varianta pentru avansati. Regulile concursului sunt in conformitate cu ultimul regulament Fantasy Flight Games de organizare a turneelor de AGoT LCG, taxa de participare este de 20 lei/persoana, iar fondul de premii reprezinta 50% din valoarea incasarilor, sub forma unui voucher de cumparaturi la CBG.


Inscrierile pentru oricare dintre cele doua evenimente se fac la 0736.465.213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii gasesti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!

Echipa CBG