Week-end-ul acesta Creative Board Gaming (CBG) v-a pregatit doua evenimente la sala de joaca de pe Bd-ul Unirii, nr 14, sector 4, Bucuresti.

Sambata, 20 iulie 2013, incepand cu ora 14, puteti participa la Concursul Colonistii din Catan, unde se anunta premii surpriza. CBG pune la dispozitie 32 de locuri, se va juca la 8 mese iar regulamentul concursului va fi acelasi ca la o etapa a campionatului de Catan, cu toate ca acest concurs este independent de campionat. Vor fi 3 runde, se va incerca pe cat posibil ca numarul de jucatori de la masa sa fie acelasi (3 sau 4 jucatori) si se va juca Catan jocul de baza, varianta in limba romana (fara nicio extensie).

Acest concurs este organizat in parteneriat cu Ideal Board Games, iar taxa de participare este de 20 lei.


Un al doilea eveniment la care va invitam este Ziua Jocurilor Deschise, care va avea loc duminica, 21 iulie 2013, incepand cu ora 14. In aceasta zi, puteti juca gratis la sala de joaca CBG, pastrand toate beneficiile oferite in mod normal: puteti sta cat doriti, puteti juca oricate jocuri vreti, puteti veni cu bauturi si mancare din afara, va puteti comanda mancare, puteti veni cu jocurile voastre, puteti cumpara racoritoare direct de la CBG la preturi decente si veti primi recomandari si explicatii ale regulamentelor in cazul in care aveti nevoie. Lista jocurilor deschise de la sala de joaca o puteti gasi la http://www.cbgshop.ro/content/7-sala-de-joaca, iar CBG pune la dispozitie 42 de locuri.

La oricare dintre cele doua evenimente, doritorii se pot inscrie la 0736 465 213 sau contact@cbgshop.ro. Mai multe informatii gasiti si pe site-ul CBG sau pe pagina de Facebook.


Echipa CBG