In acest weekend (24-25 august 2013), CBG va asteapta la sala de joaca de pe B-dul Unirii, nr 14, Bucuresti, pentru trei evenimente pe care nu trebuie sa le ratati.

Sambata, 24 August 2013, sarbatorim Puzzle Day. In aceasta zi vor fi organizate doua concursuri de puzzle: unul individual si unul pe echipe. Concursul individual va avea loc de la ora 14 si presupune ca in 2 ore concurentii sa faca fiecare un puzzle de 120 piese (cu imagini identice). Primii 3 vor fi premiati (locul I – Puzzle 4000 piese, locul II – Puzzle 2000 piese, locul III – Puzzle 1000 piese), iar fiecare participant va pleca acasa cu puzzle-ul la care a lucrat (indiferent de locul obtinut in concurs). Taxa de participare este de 25 lei/persoana, iar premiile I, II si III se acorda doar daca vor fi minim 6 participanti. Numarul maxim de locuri disponibile este de 12.

Cel de-al doilea concurs de Puzzle, cel pe echipe, va incepe de la ora 17. Vei putea veni cu un prieten si veti avea 2 ore la dispozitie sa faceti un puzzle de 260 de piese. Fiecare echipa va avea pe puzzle imagini identice sau foarte asemanantoare iar primele 3 echipe care termina vor fi premiate (locul I – Puzzle 4000 piese, locul II – Puzzle 2000 piese, locul III – Puzzle 1000 piese). Fiecare echipa va pleca acasa cu puzzle-ul la care a lucrat (indiferent de locul obtinut in concurs). Taxa de participare este de 50 lei/echipa, iar premiile se acorda doar daca vor fi minim 6 echipe participante. Se vor putea inscrie maxim 12 echipe.

Daca cineva doreste sa participe la ambele concursuri, o poate face. Va plati taxa de doua ori, dar va pleca acasa cu 2 puzzle-uri si va avea doua sanse de a fi premiat.


Duminica, 25 August 2013, incepand cu ora 13, vor avea loc concomitent doua evenimente de Dungeons and Dragons RPG. Primul dintre ele este un Encounter din versiunea 4.0, sunt 6 locuri disponibile, iar taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa). Regulile vor fi explicate inainte de inceperea jocului, iar aventura se numeste Lost Crown of Neverwinter.


Cel de-al doilea eveniment de duminica apartine tot universului Dungeons and Dragons RPG, mai exact Pathfinder Society. Sunt 6 locuri disponibile, taxa de participare este tot de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa), iar regulile vor fi explicate la inceputul jocului. Scenariul jucat va fi: Silent Tide.

Inscrierea la oricare dintre cele trei evenimente se face la 0736 465 213 sau contact@cbgshop.ro. Mai multe informatii gasiti pe site-ul CBG sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!
Echipa
CBG