Sambata, 7 Decembrie 2013, incepand cu ora 14, va invitam la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti la evenimentul numit “Jocurile Clasice”.

Ne vom reaminti de copilarie si ne vom destinde cu clasicele jocuri de carti precum Poker, Septica, Macao, Whist si ce altceva veti mai vrea voi, dar vom include si Rummy, Sah sau Table. Evenimentul va dura 4 ore, timp in care poti juca ce doresti. Taxa de participare este 10 lei/persoana si avem 24 de locuri la dispozitie.

Vino si tu sa iti reamintesti de jocurile care inca ne fascineaza, sa cunosti noi oameni si sa petreci o zi de week-end ca odinioara.

 

Duminica, 8 Decembrie 2013, incepand cu ora 13, avem doua sesiuni de Dungeons and Dragons Role Playing Game. Prima este Pathfinder Society (aventura Black Waters), la care taxa de participare este 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si sunt 6 locuri disponibile. Cel de-al doilea eveniment este un Encounter de Dungeons and Dragons versiunea 4.0, unde taxa de participare este tot 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si sunt 5 locuri disponibile. Aventura jucata va fi Beyond the Crystal Cave.

Rezervarea la oricare dintre cele trei evenimente se face la 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook.

CBG a mai pregatit o surpriza! Cu ocazia venirii lui Mos Nicolae, toate jocurile de copii au o reducere de 10% intre 2 si 5 Decembrie!

Va asteptam!