Tricou304, 22mai

Joi seara te invitam la sala de joaca CBG pentru un workshop creativ si original. Scotoceste prin dulapuri sau cumpara-ti UN TRICOU SIMPLU, vino cu el la noi si TE AJUTAM SA IL PICTEZI cu ce imagine vrei tu. Vei gasi aici materialele necesare si suportul “tehnic” 🙂 pentru o experienta cat mai reusita. Daca te hotarasti din timp asupra imaginii pe care vrei sa o pictezi, vino cu ea la eveniment (format fizic sau electronic).

Taxa de participare este 30 lei/persoana si sunt 16 locuri disponibile. Acest eveniment este legat de serviciul oferit de CBG: TRICOURI PICTATE LA COMANDA.

Partener oficial: GameArt

GameDay798

Sambata aceasta la sala de joaca CBG sarbatorim Game Day pentru pasionatii Magic the GatheringFormatul este Constructed/T2, fondul de premii consta in 2 booster packs Journey Into Nyx/participant si:

Locul I – un playmat
Top 8 – Dictate of Kruphix cu alternative artwork
Top 30 – Squelching Leeches cu alternative artwork

La final avem si Defeat a God Challenge. Taxa de participare este de 30 ron/persoana iar evenimentul este sanctionat DCI.

ConcursCatan786x304SIMPLU, 25 mai

Duminica te asteptam la sala de joaca CBG pentru Concursul Colonistii din Catan. Vom juca 3 runde iar primii 5 castigatori vor pleca acasa cu premii din partea CBG in valoare totala de 450 lei.

Taxa de participare este de 25 lei/persoana si sunt 28 de locuri disponibile.

EncountersKotB798, 25 mai

“Something’s rotten in Restwell Keep! At Restwell Keep, you’ve heard that fortune and glory await those bold enough to brave the dangers of the Chaos Scar, a valley carved ages ago by a fallen star.”

Asta se zvoneste despre aventura Dungeons and Dragons: Encounters la care te invitam sa participi Duminica la sala de joaca CBG. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile.

Dungeons and Dragons Role Playing Game (DND RPG) este cel mai popular si mai bine vandut RPG din intreaga lume. Daca va fi cazul, regulile vor fi explicate inainte de inceperea jocului. Varianta de Dungeons and Dragons jucata va fi editia a 4-a.

Mai multe detalii despre evenimentele si promotiile Creative Board Gaming (CBG) gasesti pe site si pe pagina de Facebook.

Va asteptam!