Heckmeck Barbecue este un palpitant joc de zaruri in cautarea viermisorilor la gratar. Plansa de joc ne invita in 14 locuri de gratar diferite. Pentru a cuceri aceste locuri dorite, acela dintre noi a carui runda este pune deoparte toate simbolurile identice rezultate in urma aruncarii sale cu zarurile si continua sa arunce zarurile ramase.

De indata ce rezultatul aruncarii sale cu zarurile atinge valoarea unui loc liber de pe gratar, el isi poate frige si mânca viermisorii acolo. Totusi, si noi ceilalti am putea sa ne stabilim in locul respectiv si sa revendicam deliciosii viermisori. Si doar acolo unde se afla pretioase locuri de gratar putem gasi cele mai noi delicatese: melci fripti.

Intr-o infatisare atractiva, jocul ii fascineaza nu doar pe fanii amatori de viermisori ai jocurilor Heckmeck. Noua dimensiune a Universului Viermisorilor din Heckmeck Barbecue ii face si pe cei care inca nu au incercat viermisorii deliciosi sa-si descopere pofta pentru melci la gratar.

Tabla de joc si componetele din Heckmeck Barbecue

Heckmeck Barbecue este realizat de cunoscutul designer Reiner Knizia si a fost lansat in anul 2010. Acest joc de societate (board game) se poate juca de catre 2-5 jucatori cu varsta peste 8 ani si dureaza aproximativ 25 de minute.

Cei interesati de regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Heckmeck Barbecue il pot descarca direct de aici. Regulamentul a fost tradus de cei de la www.casaretro.com.