De ani de zile eroii au strabatut lumea in cautarea legendarelor Thunderstones. Acum, cu 7 pietre in mana, eroii trebuie sa gaseasca ultima piatra a legendei pentru a inchide definitiv entitatea distructiva cunoscuta sub numele de Doom. Nestiind locatia celei de-a opta pietre, a inceput sa apara in lume. Timpul s-a terminat, eroii trebuie sa se lupte cu Doom!

Thunderstone: Heart of Doom aduce la apogeu lupta ce a inceput inca de la prima lansare! Extensia Heart of Doom introduce eroi noi, carti de sat si monstri noi ce iti vor testa aptitudinile de constructie a deck-ului de carti!

Heart of Doom include de asemenea lupta cu Doom, pe baza unui scenariu special ce duce razboiul la ultimul nivel de rautare!

Plasate in satul Artera, noi dinamici si mecanici de joc reies din fiecare aspect al jocului, la fel cum un rau sinistru iese din mlastina din apropiere. Satul si natura coroziva a imprejurimilor inseamna ca nu este totul asa cum pare, chiar si satenii in care credeai pot fi dusmanii tai, monstrii aducand noi dimensiuni Temnitei (Dungeon) alaturi de noi moduri de a castiga experienta si echipament pentru a lupta.

Extensia Thunderstone: Heart of Doom contine:
– 7 eroi noi;
– 13 carti Village noi;
– 5 grupuri noi de monstri;
– 1 regulament;
– despartitoare de carti.

Extensia Thunderstone: Heart of Doom va fi disponibila incepand cu luna octombrie 2011.