Cei de la Ghenos Games au anuntat ca vor lansa la targul Spiel 2011 de la Essen jocul de societate Lamborghini: The Official Race Game, creat de designerul Pierluca Zizzi.

Lamborghini: The Official Race Game trateaza pregatirile pentru o cursa, dar si cursa propriu-zisa in timp ce tu te ocupi de managementul economic al echipei Lamborghini, incercand sa aduci cel mai bun sofer, sa cumperi o masina – mai exact un  Lamborghini Murciélago R-GT – si piese de schimb, echipand-o pentru sezonul de calificari, pentru ca apoi sa o duci pe circuitele Monza sau Hockenheim unde o vei conduce cu 350 Km/h.

Jucatorii utilizeaza carti de joc pentru a muta masinile, sa intreaca adversarii, folosindu-se uneori chiar si de accidente provocate.

Lamborghini: The Official Race Game include 2 moduri de joc: o varianta mai scurta destinata celor tineri in care jucatorii incerca sa treaca primii linia de sosire si o varianta mai lunga in care jucatorii trebuie sa aibe la sfarsitul campionatului cei mai multi bani. Jocul include si 5 masini in miniatura la scara 1:87.

Cum vi se pare? Isi face loc in colectia voastra?