Games Unplugged este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in primavara anului 2007 de catre Dan Loghin, in dorinta de a aduce si in Romania jocuri mai interesante decat cele de carti, Remy, sah sau table. In vara aceluiasi an si-a facut timid aparitia si site-ul boardgames.ro, site ce se ocupa de prezentarea si vanzarea jocurilor de societate importate. Cam tot atunci au inceput sa apara si primi clienti si a inceput sa circule zvonul ca exista si in Romania alte jocuri decat Monopoly.

Portofoliul jocurilor comercializate include:
jocuri de familie (jocuri ce se invata repede, dureaza in jur de o ora si care te fac sa vrei sa le joci din nou);
jocuri complexe pentru jucatorii mai experimentati (jocuri ce au reguli mai complexe si care dureaza cateva ore);
jocuri pentru copii (jocuri ce pot fi jucate si cu copii de 4 ani, cu reguli foarte simple si ce dureaza 15 -20 de minute);
jocuri de petrecere (jocuri cu reguli simple, care nu dureaza mult si pot fi jucate in numar mare de jucatori);
jocuri de strategie (jocuri la care norocul nu conteaza sau este inexistent, dar la care conteaza planificarea si strategia folosita).

Se poate spune ca in oferta Games Unplugged se regasesc jocuri pentru toata lumea si pentru toate gusturile. Jocurile se pot achizitiona doar on-line, prin intermediul site-ului www.boardgames.ro.

Cele mai vandute jocuri de societate sunt Agricola, Alhambra, Carcassonne, Dominion, Puerto Rico, Settlers of Catan si gama Ticket to Ride.

De la inceputul anului 2010, magazinul on-line este sustinut de un forum, organizat si administrat de catre Adrian Pirciu (Adixor). In acest fel, comunitatea jucatorilor de boardgames se poate organiza si informa mult mai bine.