Forbidden Stars board game plasat in universul Warhammer 40K-2

Fantasy Flight Games au anuntat ca vor lansa un nou joc pe tabla plasat in universul Warhammer 40.000Forbidden Stars.

Furtunile Warp ce inconjurau Clusterul Herakon au incetat, lasand comorile antice si planetele din sector la mana celor din galaxie. Acum, cele mai mari factiuni se vor mobiliza si vor trimite flotele lor in cautarea comorilor si pentru a cuceri planetele. Din pacate, pretul pentru cucerire va fi platit in vieti omenesti.

Forbidden Stars cheama la arme doi pana la patru jucatori pentru a comanda fortele factiunilor: divizia de Ultramarines a Space Marines, Eldar of Craftworld Iyanden, Evil Sunz Ork clan, sau World Eaters Warband of the Chaos Space Marines. Fiecare factiune ofera jucatorilor armate unice si stiluri de joc diferite, dar scopul ramane acelasi – sa indeplinesti obiectivele cheie stabilite factiunii tale. Aceste jetoane de obiective sunt imprastiate prin Clusterul Herakon, dar adversarii tai le vor proteja. Va fi nevoie de armate masive si de o comanda ferma pentru a le indeplini.


Forbidden Stars board game plasat in universul Warhammer 40K-1


Lupta pentru Herakon este brutala si insangerata. Fie vei calca triumfator pe cadavrele adversarilor, fie vei fi tu cel calcat.


Forbidden Stars se va lansa in trimestrul al treilea al anului 2015. Mai multe detalii despre joc puteti citi in limba engleza in anuntul oficial.

Mai jos aveti si un scurt material video de prezentare (tot in limba engleza):