Joi, 5 August 2010, ora 19:30 ne intalnim la Bucharest Hubb pentru Financial City Game, editia a 9-a.

Desi imi doresc enorm sa fie cat mai multi participanti in fiecare joi, mi-am dat seama ca trebuie sa ma bucur mai mult pentru fiecare din oamenii minunati pe care i-am cunoscut prin intermediul Financial City Game Night! Va multumesc voua, celor care ati avut curiozitatea sau dorinta sa jucati Financial City.

Pentru aceasta Joi, inregistrarea se face aici: http://financialcity9.eventbrite.com/

In fiecare joc Financial City exista 5 categorii mari: Jobs, Bursa, Business, Imobiliare, Evenimente din viata. In afara de categoria Jobs, care are doar 20 de cartonase, toate celelalte au cate 40 cartonase.

Pe langa acestea 40 (sau 20 in cazul Jobs) noi am mai adaugat 4 cartonase pentru fiecare categorie, care pot fi personalizate cu job-ul real al jucatorilor, cat si cu propriul (sau viitorul) Business sau companie (Categoriile Business si Bursa)

Deoarece pana acum nu am personalizat aceste cartonase ale Financial City pt jocurile de la Bucharest Hubb, o vom face Joi seara, beneficiind de acest lucru participantii la intalnire.

Pe scurt: Vrei sa iti listezi propria companie la Bursa Financial City? Vrei sa iti apara denumirea propriului Business sau companii in categoria Business a Financial City? Dar sa iti treci propriul Job pe cartonasele de Jobs (chiar daca este vorba de CEO al propriei companii)? Atunci trebuie sa vii Joi seara, la 19:30, la Bucharest Hubb, pentru Financial City Game Night (de fapt vom sta pana la 22:00-22:30 aproximatix).

Va astept cu drag,

Marius Fulgu