Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea jocului de societate Merchant of Venus, un boardgame cu negustori spatiali si bogatii extraterestre. Doi pana la patru jucatori se vor intrece prin galaxie pentru bani, localizand si stabilind linii importante pentru transportul bunurilor de pe anumite planete, pe planetele unde vor obtine profitul maxim.

O zi din viata unui negustor spatial

Extraterestrii iti vand bunurile lor, iar tu trebuie sa le duci cat mai repede in piete inalte din lumi aflate la departare. Optimizarea rutei de comert este vitala, scurtand calatoria ta, putand sa o imbunatatesti cu cele mai noi noutati. Oricum, banii investiti in nava ta te pot trage in jos, facand din aceasta o alegere dificila deoarece fiecare negustor incearca sa devina cel mai mare si mai bogat.

Piloti, lasere si scuturi te pot ajuta sa treci cu bine de evenimentele aleatoare ce se intampla in timpul calatoriilor spatiale. Puterea de transport marita te ajuta sa duci mai multe bunuri de fiecare data, in timp ce piloti mai buni iti pot accelera nava prin galaxie in timp reord.

Intre timp, poti luat pasageri ce iti vor plati pentru cursele lor, avand in felul acesta un plus de profit din spatiul infinit. Transporta indeajuns si faima ta se poate transfroma in avere ceva mai incolo, mai ales atunci cand civilizatii extraterestre afla despre oaspetii tai distinsi.

A noua fata pentru un boardgame clasic

Cu un an in urma, cei de la Fantasy Flight Games au semnat un contract de exclusivitate cu cei de la Wizards of the Coast, LLC, o subsidiara a Hasbro, Inc., pentru a reedita acest clasic al comertului interstelar si al explorarilor al anilor 1980.

Merchant of Venus va fi lansat in primul trimestru al anului 2012.