Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat pentru trimestrul al treilea al anului 2012 Ugg-Tect, un joc de societate foarte nostim ce va transporta jucatorii in Preistorie.

Ugg-Tect se poate juca de catre 2-8 jucatori si este realizat de designerul Walter Obert. Acest board game este o versiune actualizata a jocului Aargh!Tect, lansat in 2009, joc ce a fost nominalizat in anul 2010 la premiul Golden Geek Best Party Board Game.

Scopul jocului este de a construi cat mai multe monumente folosind doar blocuri, mormaieli primitive si loviturile usoare ale unei bate gonflabile.

                                 

 

Componentele jocului de societate Ugg-Tect

                          

Descrierea editurii Fantasy Flight Games pentru jocul Ugg-Tect:

“Condu tribul tau spre dominatia arhitecturala! Ugg-Tect este un joc foarte nostim de Arhitectura Preistorica in care 2 echipe, formate din maxim 4 jucatori, se lupta sa construiasca cele mai multe structuri in Epoca de Piatra. Conducatorul echipei este carismaticul Ugg-Tect ce trebuie sa-si calauzeasca muncitorii spre victorie folosind doar un limbaj de mormaieli primitive, o serie de gesturi exagerate si bata lui de incredere.”

 

Cartile de joc folosite in board game-ul Ugg-Tect

        

Cum vi se pare? Nu-i asa ca o sa fie distractiv sa-ti coordonezi echipa folosind batele gonflabile si sunete primitive?