Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat un joc de societate nou numit Rune Age, un joc de carti al puterii si al cuceririlor in fantastica lume a  Terrinoth-ului! Realizat de Corey Konieczka, Rune Age este un joc dinamic bazat pe scenarii ce pune 2-4 jucatori sa controleze factiuni pentru a indeplini obiectivele bazate pe scenariile din joc. Creste-ti armatele, cucereste orase si distruge inamicii tai intr-un taram de conflict.

In Rune Age jucatorii aleg un scenariu de joc ce va stabili conditiile de victorie. Avand incluse 4 scenarii, Rune Age ofera multe obstacole in stabilirea loialitatii jucatorilor. Unele scenarii invrajbesc jucatorii unul impotriva celuilalt, in timp ce altele ii unesc impotriva unui dusman comun, aducand astfel in joc o experienta cooperativa. Aceste scenarii diferite ofera jucatorilor posibilitatea de a-si dezvolta tactici noi de fiecare data cand joaca.

Cele patru factiuni din Rune Age vin din cele 4 colturi ale Terrinoth-ului: Daqan Lords, Latari Elves, Uthuk Y’llan, si legiunile lui Waiqar the Undying. Fiecare din cele 4 factiuni au propriile lor puncte forte si puncte slabe, oferind strategii unice, indiferent cu cine alegi sa joci.

Fiecare jucator trebuie sa-si apere si Taramul Sau (Home Realm), reprezentat de cartea Home Realm. Pentru scenariile ce implica eliminarea de jucatori, adversarii se pot scoate prin asezarea de artilerie pe Taramul lor, atacandu-i folosind Unitatile proprii din pachetul de carti. Astfel, construirea armatelor este esentiala daca vreti sa ramaneti in joc si sa duceti razboiul la usa adversarului.