Cei de la AEG au anuntat o noua extensie pentru jocul de societate Thunderstone, Dragonspire, ce se va lansa in luna februarie 2011! Despre jocul de baza Thunderstone, Andrei Filip a scris un review savuros, iar o prezentare video a extensiei Thunderstone: Doomgate Legion avem aici.

Mai jos aveti detaliile oficiale oferite de editura:

“Poarta Osandei(n.a “Doomgate”, suna cam ciudat in limba romana!) si Ziua de Apoi a venit. Fortele distrugerii cutreiera Pamantul si distrug orice ating. Exista o singura flacara a sperantei: Pietrele Fulger (Thunderstones), imprastiate in negura timpului. Doua sunt ascunse in Dragonspire.

Oare eroii tai vor ajunge primii la ele?

Dragonspire este o extensie de sine statatoare pentru jocul de societate Thunderstone. Cartile se pot juca cu oricare din seturile Thunderstone sau doar cu ele ca un set complet. Dragonspire adauga un set nou de eroi, alaturi de vraji noi, tarani si arme tocmai bune pentru a sta impotriva Intunericului. Acestea sunt necesare in lupta cu noile terori aparute: strigoi insetati de sange, dragoni maniosi si giganti puternici! Dragonspire include si setari noi pentru temnita, reguli pentru campanii.”

Thunderstone – Dragonspire contine:

– o tabla noua de temnita;
– peste 500 de carti noi cu o grafica noua;
– jetoane XP de plastic noi;
– 7 eroi si 7 monstri noi, carti noi de sat.