Nu ti se par asa de interesante sesiunile de Reteaua Energetica in doar 2 jucatori? Nicio problema! Cei de la Ideal Board Games au prin magazinele partenere o solutie pentru tine!

Cum ar fi sa joci cu un jucator uman si 2 jucatori virtuali Reteaua Energetica?

Gandita pentru situatiile in care sunteti doar 2 jucatori, dar va doriti o sesiune de Reteaua Energetica mai palpitanta, extensia Robotii va aduce la masa de joc adversari noi!

Datorita diferitelor sale calitati si abilitati speciale, Robotul poate interveni masiv in joc, “deciziile” acestuia fiind luate de jucatorii umani. Daca vei utiliza corect Robotul, vei putea da batai de cap serioase adversarilor.

Chiar daca a fost gandita pentru 2 jucatori, extensia Robotii se poate folosi cu succes si in partide cu pana la 5 jucatori umani. Sau, daca doriti, puteti folosi mai multi Roboti.


Extensia contine:

– 2 table stantate cu elementele robotului care trebuie asamblate tip puzzle;


– 1 regulament de joc.


Avand la dispozitie 6 Roboti, fiecare dintre acestia fiind format din cate 5 parti ce se pot combina aleator, veti avea o multime de sesiuni unice si pline de dinamism.

Daca stiti jocul Reteaua Energetica, pentru a va da seama cat de bine pot “juca” acesti Roboti, avem pe blog o sesiune de joc in care am folosit 2 dintre ei (Roboti din versiunea in limba engleza). Enjoy!