Reduceri798x304

Cea de-a doua luna a primaverii aduce noi bucurii pasionatilor de jocuri. La CBG continuam oferta lunii martie cu 5% reducere la jocuri si puzzle-uri pana pe 15 Aprilie 2014! Ofera-ti un cadou frumos si bucura-te de preturile avantajoase!

798x304TTDay

Sambata aceasta este Ziua Internationala a Jocurilor de Societate, iar echipa CBG ti-a pregatit o surpriza de proportii la sala de joaca de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti.

In aceasta frumoasa zi, programul la sala de joaca este extins, taxa de 10 lei este redusa cu 50% si, in plus, poti participa gratis la o tombola unde 2 norocosi vor castiga un voucher de cumparaturi de 50 lei la CBG si un abonament Full-Time Gamer la sala de joaca. Pe langa toate acestea, echipa CBG a mai pregatit o surpriza, pe care o vei afla chiar sambata la sala de joaca.

Seara, incepand cu ora 20:00, te invitam la Hard Core Games Night. Beneficiile cu intrarea redusa si participarea la tombola se aplica si la acest eveniment. Ceea ce iti aducem insa in plus este ocazia de a experimenta jocuri complicate alaturi de prieteni sau de alti pasionati. Mai multe detalii despre organizare si jocurile puse la dispozitie aici.

Pentru ca toti doritorii sa se poata bucura de International Table Top Day, iti poti alege pentru ziua de sambata unul din urmatoarele intervale orare la sala de joaca: 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-ultimul client (Hard Core Games Night)

EncountersKotB798

Cu toate ca jucam DnD sambata seara, te invitam si duminica incepand cu ora 13:00 la o noua sesiune Dungeons and Dragons RPG versiunea 4.0. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile. Regulile vor fi explicate inainte de inceperea jocului, iar aventura jucata va fi Keep on the Borderlands.

 

Inscrierile la oricare dintre evenimente se fac in de pe site. Taxa de participare se achita in ziua evenimentului. Mai multe detalii despre evenimente si promotii gasesti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!