Reduceri798Mai

Sunt ultimele zile de reduceri pentru toate tipurile de jocuri. Pana pe 15 iunie, la orice comanda de produse din categoriile: Card GamesBoard Games si Puzzle care depaseste valoare de 180 lei beneficiezi de o reducere de 10%. Promotia este valabila in limita stocurilor disponibile si nu se cumuleaza cu alte promotii (in oferta nu intra produsele din categoria Accesorii si produsele Magic The Gathering).

Reducerea se aplica atat pentru jocurile cumparate direct din magazin cat si pentru comenzile cu livrare prin curier.

ConcursCatan786x304SIMPLU, saptamanal cu sigla

In fiecare joi, incepand cu ora 18:30, te invitam la sala de joaca pentru Concursul Saptamanal Colonistii din Catan.

Taxa de participare este de 15 lei/persoana si sunt 28 locuri disponibile. Numarul minim de participanti este de 8, iar daca nu stii jocul vei putea veni incepand cu ora 18:00 pentru a ti se explica regulile.

Vor fi acordate premii la fiecare dintre concursuri iar, lunar, 2 norocosi vor castiga cate un abonament Full-Time Gamer la sala de joaca CBG!

BoosterDraft798

Sambata aceasta incepand cu ora 13:00 te invitam la MTG Booster Draft Journey into Nyx. Fondul de premii va fi 1 booster Journey into Nyx/participant.

Pentru taxa de participare exista urmatoarele variante:
– 60 lei/player – include 3 X booster packs: 1 Theros + 1 Born of the Gods + 1 Journey into Nyx)
– 40 lei/player – vii cu 2 X booster packs Journey into Nyx sau Theros (in orice combinatie, nu neaparat 1 si 1), iar acestea vor fi amestecate intr-un pool comun, din care va primi fiecare aleatoriu boostere sau le adaugam la fondul de premii)
– 20 lei/player – vii cu 3 X booster packs Journey into Nyx sau Theros (in orice combinatie), iar acestea vor fi amestecate intr-un pool comun, din care va primi fiecare aleatoriu boostere sau le adaugam la fondul de premii)

StreetDelivery798

CBG te asteapta la Street Delivery cu jocuri deschise si buna dispozitie!

Sambata, 14 iunie 2014, incepand cu ora 11:00, te asteptam pe strada Arthur Verona din Bucuresti la standul CBG de la Street Delivery.

Te invitam sa descoperi cele mai apreciate si mai frumoase jocuri de copii si de familie intr-un cadru festiv ce nu trebuie ratat! Ne gasesti la stand pana la ora 20:00.

Iata cu ce te mai poti delecta la Street Delivery: 

EncountersKotB798

“Something’s rotten in Restwell Keep! At Restwell Keep, you’ve heard that fortune and glory await those bold enough to brave the dangers of the Chaos Scar, a valley carved ages ago by a fallen star.”

Asta se zvoneste despre aventura Dungeons and Dragons la care te invitam sa participi duminica incepand cu ora 13:00, pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, la sala de joaca CBG. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile.

Dungeons and Dragons Role Playing Game (DND RPG) este cel mai popular si mai bine vandut RPG din intreaga lume. Daca va fi cazul, regulile vor fi explicate inainte de inceperea jocului. Varianta de Dungeons and Dragons jucata va fi editia a 4-a.

Mai multe informatii pe site sau pe pagina de Facebook. Va asteptam!