Robert Militaru continua seria de regulamente traduse in limba romana si ne propune pentru astazi regulamentul pentru Elder Sign (editia FFG revizuita), un board game de strategie si aventura cu tematica Horror, plasat in universul imaginat de H.P. Lovecraft .

Scurta descriere a jocului Elder Sign:

Este anul 1926 iar colectia impresionanta de artefacte a muzeului reprezinta o amenintare pentru barierele dintre lumea noastra si lumea raului suprem.

Portile dintre dimensiuni incep sa se deschida si creaturi terifiante cu puteri extraordinare se furiseaza prin ele. Animalele si cei cu o natura sensibila sunt condusi in pragul disperarii de catre fortele rele eliberate de portale.

Cativa investigatori duc o cursa contra timpului, pentru a identifica simbolurile care vor inchide portalurile odata pentru totdeauna. Doar ei il pot opri pe Antic sa patrunda in lumea oamenilor si sa ii elimine.

Jocul Elder Sign este un joc cooperativ cu zaruri, cu o intriga supernaturala, creat de catre Richard Launius si Kevin Wilson, creatorii jocului Arkham Horror. Jucatorii vor avea roluri de investigatori care au misiunea de a-l impiedica pe Antic sa le cuceresca lumea. Inarmati cu unelte, aliati si cunostintele necesare, jucatorii isi vor pune abilitatile la incercare pentru a gasi Semnele Antice, cu care vor inchide portalurile, castigand astfel jocul.


Pentru cei interesati, regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Elder Sign(editia FFG revizuita), se poate descarca direct de aici, sau din sectiunea de Regulamente in Limba Romana.

Multumim lui Robert pentru aceasta traducere! Spor la jucat!