Cei de la Lineart S.R.Lwww.cutia.ro – ne-au anuntat ca versiunea in limba romana a jocului de societate Dominion va pleca in curand din Germania inspre Romania. Daca sunteti interesati de acest joc foarte apreciat, trebuie neaparat sa profitati de reducerea de 30% oferita celor care vor face precomanda aici!

Aceasta promotie este valabila pana cand va ajunge jocul in Romania! Asa ca, nu mai aveti mult timp la dispozitie!

Mai jos aveti descrierea jocului Dominion:

Asemenea stramosilor tai, esti conducatorul unui regat pasnic. Insa spre deosebire de parintii tai, tu ai aspiratii mai mari! Vrei un regat mai mare si mai placut. Peste tot in jurul regatului exista feude si alodii, teritorii mici, aflate in pragul anarhiei, controlate de domnitori neinsemnati. Tu vei fi cel care va aduce civilizatia in aceste regiuni, unindu-le sub steagul tau.

Dar exista o problema! Se pare ca mai multi regi au aceeasi intentie, asadar trebuie sa incerci sa cuceresti cat mai multe teritorii si sa le aperi de adversarii tai. Pentru aceasta, vei avea nevoie de partizani, vei construi cladiri, iti vei renova castelul si iti vei umple trezoreria.

Dominion contine aproape 500 de carti, ceea ce permite un joc extrem de variat. In anul 2009 a fost desemnat Jocul Anului in Germania, iar de atunci premiile au continuat.