In asteptarea retiparirii jocului K2 scos de Adam Kaluza, cei de la Victory Point Games lanseaza un joc de societate avand aceeasi tematica: Disaster on K2!

Realizat de designerul Tom Decker, Disaster on K2 este un joc de societate pentru 1-2 jucatori, avand o durata estimata de 45 – 75 de minute, in care esti coordonatul unei echipe de cataratori ce urca pe celebrul varf. In timp ce unii membrii din echipa ta au fost alesi pentru abilitatile lor de catarare, altii au fost alesi din diferite motive politice. Cu siguranta, daca reusesti sa ajungi primul pe varf, vei fi recunoscut ca un mare coordonator de echipa, in timp ce faima si banii nu vor intazia sa apara.

In fiecare runda, iti vei muta alpinistii inspre varf cat mai repede posibil, aducandu-i apoi jos. Cu toate acestea, la un moment dat, avalansa mortala se va produce la Bottleneck, schimband regulile jocului si te va obliga sa gasesti o cale de ati aduce oameni inapoi inainte de caderea serii, sau vei risca sa ramana blocati in “Zona Mortii” la peste 8000 m deasupra nivelului marii.

Jocul contine:
– Regulament
– O tabla de joc;
– 28 de markere rotunde desenate fata-verso;
– 54 de markere patrate desenate fata-verso;
– O carte cu regulile sumarizate;
– O carte International Team Status.

Daca doriti sa vedeti toate componentele, acestea se afla pe site-ul producatorului, fiind disponibile pentru download.