In acest weekend, la Iasi, a avut loc Lex Hobby Con despre care va povesteam aici. Evenimentul este organizat si sustinut de Lex Hobby Store.

Asa cum spuneam in articolul de prezentare al evenimentului, au fost 3 zile de jocuri de societate.

Vineri seara au participat 23 de persoane, din care 15 au jucat un Magic: The Gathering standard si 8 dintre ei in Side Event-ul de booster draft. After hours s-a jucat Battlestar Galactica si Colonistii din Catan pana la ora 5 dimineata.

Sambata la Main Event au fost 22 de oameni din care doar 7 din Iasi, 2 din Bucuresti, 5 din Tirgu Mures, Clujul iesind in fata cu 8 participanti dintre care 2 dintre ei au luat locul I si II. Locul III a fost luat de un iesean. Main event-ul a durat de la ora 11:00 la ora 24:00. Din cate am aflat de la Alexandru de la Lex Hobby Store, toata lumea s-a simtit foarte bine, atmosfera a fost super si din cate s-au discutat pe acolo, participantii au dat nota pozitiva evenimentului. In incheiere, s-a jucat Battlestar Galactica pana la 04:00 ( oamenii au castigat 🙂 ).

Duminca a fost demo de Warhammer si unul de WOW TCG. Incepand din aceasta luna, Warhammer si WOW TCG vor fi disponibile pentru vanzare in Iasi la Lex Hobby Store.

La Lex Hobby Con au fost premii de 1500 Ron.

Mai jos aveti o galerie foto ce prezinta atmosfera de la eveniment.