Sambata, 13 iulie 2013, Creative Board Gaming (CBG) a organizat la propria sala de joaca de pe Bd-ul Unirii, nr 14, sector 4, Bucuresti, lansarea jocului Regele din Tokyo, in parteneriat cu Lex Hobby Store. Evenimentul le-a adus celor prezenti posibilitatea de a participa la un concurs, iar premiul cel mare a fost un exemplar din mult apreciatul Regele din Tokyo si monstrul Space Penguin (disponibil doar in cadrul concursurilor Regele din Tokyo).

Lansarea a fost un succes, au fost prezente 22 de persoane, iar buna dispozitie a fost nelipsita. Concursul a presupus 4 runde de joc, timp in care participantii au incercat sa isi dovedeasca abilitatile de monstrii in orasul Tokyo. Dupa cele 4 runde de joc a urmat marea Finala, in care Claudiu G. i-a surprins pe toti cu o lovitura de 6 damage (fiind prezent in Tokyo).

Cu toate acestea, Adrian N. a fost declarat invingator, iar toti cei ramasi pana la sfarsit au plecat cu ceva acasa (fie o sapca, fie un mouse pad, fie o cana, fie o insigna, fie un magnet, toate cu Regele din Tokyo). Si, pentru o experienta si mai frumoasa, echipa CBG a oferit primilor 3 clasati diplome de merit.

Felicitari tuturor participantilor si va invitam pe toti la viitoarele evenimente si concursuri CBG, ce vor avea loc saptamanal la sala de joaca din Bd-ul Unirii, nr 14, Bucuresti.

Mai jos aveti cateva poze, pentru mai multe, vizitati pagina de Facebook.



Echipa Creative Board Gaming