Dupa o luna iunie in care s-a promovat intens pe pagina de Facebook, echipa Creative Board Gaming (Ioana, Alex si Cosmin) a lansat weekend-ul trecut cel mai nou magazin de board games de pe piata romaneasca.

Pe langa magazinul on-line ce ofera pasionatilor cele mai apreciate jocuri de societate, au deschis si un magazin fizic in centrul Bucurestiului (Bulevardul Unirii, nr. 14, foarte aproape de magazinul Unirea), punand la dispozitia celor interesati si o superba sala de joc.

Chiar daca duminica, 30 iunie 2013, ploua cu galeata, am zis ca trebuie sa vad cum arata magazinul si imediat ce i-am trecut pragul, am si uitat de vremea de afara. Totul este aranjat exact asa cum trebuie sa fie intr-un magazin de jocuri: cu polite incarcate de jocuri pentru toate gusturile, cu mese luminate foarte bine si cu niste oameni foarte primitori ce de abia asteapta sa iti povesteasca despre un joc sau altul si de ce nu, sa se aseze cu tine la masa de joc si sa iti explice regulile unui joc nou.

Mesele sunt incapatoare, extensibile, in numar de 7, putand acomoda 6-8 oameni. Exista posibilitatea de a mai aduce inca o masa, dar pentru inceput, din punctul meu de vedere, este loc suficient. “Regulile casei” sunt de bun simt, acestea fiind clar explicate chiar pe site-ul lor:

“La sala noastra de joaca veti putea consuma racoritoare la preturi decente (nicidecum in regim de cafenea), veti putea veni voi cu racoritoarele sau cu mancare daca vreti sau puteti comanda mancare direct aici (de la firma de la care doriti voi). Nu vom consuma alcool si nu vom fuma, insa fumatorii pot ajunge afara in cateva secunde daca doresc. Puteti veni si cu jocurile voastre deschise, nu e obligatoriu sa jucati doar ce e la noi.”

In speranta ca am reusit sa surprind atmosfera calda si voia buna, pentru cei care nu au putut ajunge la deschidere si sunt curiosi sa vada cum arata magazinul si sala de jocuri, aveti mai jos o galerie de imagini. Enjoy!