Dupa ce am postat pozele facute la intalnirea organizata de Taraba de Jocuri si Incubator 107, am ramas dator cu o mica prezentare a ceeea ce s-a intamplat.

Dupa ce am ajutat la aranjarea meselor si scaunelor iar lumea a inceput sa vina, Mihai si Alexandra (trupa de rezistenta de la Taraba de Jocuri) au facut pe gazdele si au introdus noii jucatori in lumea jocurilor de societate cu ajutorul card game-ului Dobble.

Intre timp, s-au mai strans oameni si au fost pusi sa-si foloseasca imaginatia bogata in lumea Dixit Odyssey.

Cum eram impreuna cu nashu’ muck si “din intamplare” aveam la noi deck-urile de Magic: The Gathering (tot “din intamplare” si Mihai il avea pe al lui), ne-am hotarat sa ne testam fortele, sa vedem care dintre noi este cel mai tare vrajitor. Pe parcursul serii am reusit sa joc 6 partide, 5 fiind cu nashul muck si doar 1 singura cu  Mihai.

Surprinzator, am reusit performanta de a castiga toate jocurile, combinatia de rosu cu albatru (dar mai ales norocul la carti) fiind de bun augur. 6-0 pentru mine!!! Mai rar s-a intamplat asa ceva 😀 !

Pe tot parcursul jocurilor, lumea era foarte curioasa si ne tot intreba de joc, cred ca am spus pe scurt istoria Magic: The Gathering de vreo 2-3 ori.

Cei prezenti s-au mai delectat cu Activity, Quoridor, Carcassonne, Saboteur, Get Nuts, Ricochet Robots, Jungle Speed: Rabbids si Tadaaam! .

A fost multa veselie, cei 20-25 de participanti s-au simtit super (tot timpul s-a ras, s-a glumit), iar locatia celor de la Incubator 107 este primitoare.

Daca v-am facut curiosi, pentru doritori, in zilele 17.01.2012 si 31.01.2012, la aceeasi locatie din str. Traian, nr. 107, Bucuresti, cei de la Taraba de Jocuri si Incubatori 107 va asteapta.