Asa cum va anuntam aici, in Timisoara s-a organizat o intalnire a pasionatilor de board games. Initiatorul, Dalea Marius, isi propune prin Town Games Timisoara sa organizeze in fiecare Vineri o intalnire a pasionatilor de board games din Timisoara. Era pacat ca intr-un oras de talia Timisoarei sa nu fie formata o comunitate a amatorilor de jocuri de societate, insa promite sa traga tare si sa ii ajunga pe ceilalti din urma.

In acest sens a organizat Vineri 24 Iunie 2011 o intalnire de la ora 20 in Jarvis (str. Emanoil Ungureanu 14, Biserica Sarbeasca, cu intrare din Eremia Grigorescu, P-ta Unirii Timisoara). La aceasta intalnire au fost 30 de persoane, s-a stat de la ora 20 pana la ora 01. Localul este ideal pentru jocuri: este un salon de 20 de persoane la nefumatori si alte 30 la fumatori, spatiul este foarte aerisit, cu multa lumina, mese mari si muzica rezonabila, astfel incat sa nu deranjeze.

Jocurile au fost aduse de cei care au venit la local, o alta parte au fost puse la dispozitie de cei de la Board Game Shop si jocurile lor. S-a jucat Risk, Catan si altele. Intalnirile vor avea loc in fiecare Vineri, pentru moment in Jarvis, de la ora 20. Pentru mai multe detalii, puteti cauta pe Facebook Town Games Timisoara sau la datele de contact de mai jos:

Town Games
http://www.facebook.com/pages/Town-Games-Timisoara/196759440371288

Mai jos aveti cateva poze de la eveniment, acestea ne-au fost trimise de Dalea Marius. Enjoy!