Am ramas dator cu cateva cuvinte despre intalnirea cu numarul 26 de miercuri seara din Ceainaria Tabiet. Dupa cum v-am obisnuit pana acum, pozele au fost postate aici, nu ezitati sa va tagg-uti si pe Facebook.

Cum data trecuta a fost un pic mai putina lume noua si am avut timp sa jucam 2 jocuri noi si unul de Fresco, intalnirea de acum a adus multa lume noua. In asteptarea lui muck, am asistat cumintel la un joc de Axis&Allies, aceasta piatra de temelie din colectia lui. Pare interesant jocul, dar se pare ca dureaza ceva pana se aseaza toate avioanele, submarinele, portavioanele, trupele, etc, pe tabla de joc.

Seara am inceput-o cu un Dixit, am zis ca merge ceva de relaxare. Pentru mine Dixit este interesant prin prisma oamenilor de la masa de joc. Dupa 2-3 jocuri cu aceeasi oameni, devine previzibil. Nu am terminat pe primul loc, dar nici ultimul, reusind sa recuperez inceputul dezastruos.

Pe la celelalte mese am vazut Bohnanza, Catan, Tigris & Euphrat, Reteaua Energetica, Enigma, Bang! . Dupa Dixit, am devenit profesor cu norma intreaga, explicand pe rand Carcassonne si Saboteur.

Am continuat seara impreuna cu muck si Vick la un joc de RA, invatat la intalnirea precedenta. muck nu a fost impresionat de joc, ba mai mult, s-a cam plictisit. Mie unul imi place. Este un joc ce se incadreaza perfect in universul lui Knizia, designerul acestuia. Strangi multimi de jetoane, punctezi, strangi bani. Mecanismul de licitatie folosit este ok.

Dupa jocul de RA, am inceput un joc de Bohnanza, doar nu puteam sa plecam acasa si sa nu fi jucat 😀 . Si la acest joc am pierdut… Poate ca si ora tarzie a fost de vina …

Ca o privire de ansamblu, au fost cam 35-40 de oameni, multa veselie si voie buna. Pentru intalnirea viitoare muck se pregateste de un Axis&Allies, mai ales ca am gasit oameni care stiu sa-l joace.