La intalnirea de miercuri din Ceainaria Tabiet, purtatoarea numarului 24, am ajuns ceva mai devreme, pe la 18:30. Pozele au fost incarcate aici, in continuare, o sa va si explic mai pe larg ce am facut/ ce s-a jucat.

Surprinzator, nu au mai fost chiar asa de multi oameni, la inceput erau aproximativ 15 persoane, impartite la 3 mese. Mihnea explica si juca putin A Game of Thrones, maestrul Vick se bucura de jocul RA,una dintre ultimele sale achizitii, impreuna cu Eugen,Octavian si Alex, iar Cezar impreuna cu alti 3 prieteni se bagasera la un Small World.

Pentru inceput nu am vrut sa joc niciunul dintre cele 3 jocuri, mai mult doream sa vad cum se desfasoara jocul de RA, asta pana ajungeau muck si Oitza Neagra. Aveam planuri mari, toata ziua statusem langa superbitatea de joc Fresco, transportat cu mare grija.

Intre timp, am explicat un joc de Samurai pentru 2 persoane, baietii au mai terminat un joc de RA, iar alaturi de Eugen, am inceput sa jucam Fresco. Cunoscut fiind pentru talentul meu de a explica jocuri si secondat de Eugen, am inceput sa cumparam materiale necesare pentru refacerea frescei renascentiste desenata pe tabla de joc.

Mecanica de worker placement din Fresco este implementata perfect(cel putin asa mi se pare mie dupa 2-3 jocuri), se balanseaza cu succes avansul liderului printr-un mecanism asemanator folosit la Reteaua Energetica. Calitatea componentelor, grafica, extensiile ce potenteaza experientele din joc, se imbina perfect, totul intarind alegerea facuta de a cumpara acest joc, nu degeaba castigand premiul Deutscher Spiele Preis 2010. Daca v-am facut curiosi, aveti aici o prezentare video in limba engleza, o sa revin cu un review detaliat dupa ce mai jucam cel putin 5-10 jocuri.

In timpul jocului, pe cand faceam poze, am mai vazut la alte mese: Saboteur, Carcassonne si Isla Dorada, un joc ce m-a atras cu figurinele lui destul de maricele si realizate foarte frumos (la fel, aveti aici o prezentare video in limba engleza).

Cum jocul de Fresco a durat ceva, la ora 22:00 am plecat si noi. Per ansamblu a fost o seara reusita, nu a fost foarte aglomerata (au fost in total cam 30-35 de persoane). Ne-am simtit foarte bine, mai ales ca am apucat sa mai jucam si noi din jocurile achizitionate in ultima vreme.

Asa cum ziceam mai sus, aveti pozele aici, va asteptam si pe voi cu impresii.