Cum in ultimul timp am plecat ceva mai devreme de la munca, iar acum sunt mai aproape de Ceainaria Tabiet, pe la ora 18:30 mi-am facut si eu aparitia la intalnirea cu numarul 22 al serialului BoardGames BLOG Nights. Pozele au fost urcate aici.

De cum am ajuns, gasca temerarilor cu state vechi in hobby-ul asta (Octav, Octavian, Alex, Vick, Eugen, Simi) se lupta cu un Prophecy, un joc ce mi s-a parut foarte interesant. Cel putin in primele 5 minute cand aveam ochelarii aburiti si ii dadusem jos, ziceai ca sunt bufnitza, ziua.

Dupa inca vreo 10 minute, deja era clar: Prophecy era foarte interesant, baietii s-au hotarat sa-l stranga, multumind frumos lui Bogdan pentru aducerea jocului.

La o scurta numaratoare, erau vreo 20 de oameni si nicunul nu statea degeaba: doar vreo 3 mese de Catan. Intre timp a venit si nasul muck, prilej bun de a-l convinge pe Octavian sa se dueleze la un Backgammon (unii rautaciosi le numesc “Table”). Din cate am inteles, a fost un 3-1, dar nu stiu pentru cine.

Cum eu purtasem superbitatea de joc Fresco dupa mine mai toata ziua, nu aveam cum sa nu ma bag si eu la primul joc. Ei bine, se pare ca s-a intamplat: i-am lasat pe Alex, Vick, Octav si Eugen sa joace, eu trecand impreuna cu muck, Viorela si Octavian la un joc de …

SOC si groaza!

Normal, Bohnanza! Acest joc de carti ce te tine in suspans, cu nenumarate alegeri de facut intre cele jdemii de tipuri de boabe!

Dupa explicarea regulilor de plantare, schimb si tinerea cartilor in mana, jocul a decurs linistit, parca eram 4 agricultori, mereu interesati de pretul boabelor de cafea, ceara, verzi…

Pe la ora 20:30, deja era plina Ceainaria. Cred ca erau vreo 35 de oameni, incepusera noi jocuri: Cosmic Encounter, Small World, Reteaua Energetica, Quoridor Kids, In the Shadow of the Emperor, Battlestar Galactica.

Din pacate, pe la ora 21:00 am ridicat si eu ancora si m-am indreptat impreuna cu muck spre apartamentele regale, fericiti ca ne-am luat inca o bataie la Bohnanza (muck de la Octavian, eu de la muck). Surprinzator, mia toata seara, nu am vazut jucandu-se nimeni Dixit

Asa cum ziceam si mai sus, pozele au fost incarcate aici. Puteti completa si voi!