E clar! Incepand de data viitoare trebuie sa imi fac rezervare daca vreau sa prind si eu o masa la intalnirea BGB Night din fiecare Miercuri. Aseara a fost intalnirea cu numar 16, dar cred ca stiti din pozele de aici.

Desi nu parea ca o sa fie asa mare agitatie cand am ajuns eu pe la ora 19:00, ei bine, intr-o ora Ceainaria Tabiet avea toate mesele ocupate si multa lume juca tot felul de boardgame-uri: un timid joc de Samurai avandu-l drept profesor pe maestrul Vick, Carcassonne, ce nu a mai fost detronat de la masa respectiva pe tot parcursul serii, Hansa Teutonica, ultima achizitie a lui Vick. Asta pentru inceput.

Pentru ca tot am zis ca am chef de Agricola, i-am gasit parteneri de joc pe Radu si Sara, veniti pentru prima oara la intalnire, mai ales ca il luasera la masa. A fost o alegere foarte buna, C4U si Raluca mi-au facut o surpriza si au ajuns si ei. Mari iubitori de Agricola, s-au bagat si ei la joc. Dupa o explicarea rapida a regulilor pentru cei doi nou-veniti, am inceput sa jucam, C4U mentionand printre altele de ultimul joc impreuna si de cele 5 carti de Begging luate intr-o faza de Harvest si cum ca ar vrea revansa.

Eu nu prea m-am concentrat pe joc, mai ales ca aveam de facut poze, de vorbit cu lumea, cu gazdele. Inca la inceput de drum in invatarea regulilor, Sara si Radu au jucat binisor, speranta de invingatori fiind in C4U sau Raluca, desi pe la jumatatea jocului am avut o mica tresarire la gandul ca as putea castiga eu, cel putin asa arata situatia atunci. N-am reusit sa ma pastrez si C4U a castigat, scorul il aveti mai jos.

Jocul de Agricola a durat cam 2 ore si jumatate, incluzand aici si explicatiile. Pentru mine a fost singurul jucat aseara, i-am mai explicat lui Radu cum se joaca Ticket to Ride: Europe si Reteaua Energetica.

Ce s-a mai jucat? Pai nu putea sa lipseasca Dixit, ceva Werewolves Of Miller’S Hollow, vreo 2 mese au jucat Remi (Rummy), alte doua mese Catan, In the Shadow of the Emperor. Cred ca au fost iar 35-40 de oameni, deja devine aglomerata Ceainaria Tabiet in seara de Miercuri la intalnirea BGB Night, semn ca lumea este interesata de jocurile de societate.

Cum va ziceam, toate pozele au fost incarcate aici.