Asa cum va promiteam la postarea pozelor de la ultima intalnire organizata de BoardGames BLOG pe anul 2010, am revenit cu detalii. Se pare ca iarna isi intra in drepturi, iar frigul de afara ne face sa ne gandim de doua ori atunci cand iesim din casa.

De ce spun asta? Pentru ca aseara la BoardGames BLOG Night[13] organizata in Ceainaria Tabiet nu a fost multa lume asa cum ne obisnuisem in ultima perioada. Cred ca am fost in total cam 10 persoane, dintre care jumatate am jucat A Game of Thrones si restul au jucat Dixit. Dar sa le luam pe rand.

La jocul de societate A Game of Thrones am participat eu, Mihnea, Bogdan, Alex si Simi. Povestitor, normal, Mihnea, doar eu mai jucasem o singura data la Intalnirea Nationala de la Moeciu 2, restul erau la primul joc. Dupa explicatiile de rigoare ce au durat mai mult de o jumatate de ora (cu pauze), am inceput sa jucam.

Cum mi se intampla de multe ori, dupa spusele lui Mihnea, eu am inceput gresit din start, alegand sa fac banuti si nu sa ma dezvolt, mai ales ca aveam o pozitie destul de defavorizata. My bad! Pe parcursul jocului am reusit sa ma mentin pe harta cu destul de multe teritorii, dar fara vreo sansa de a castiga jocul. Dupa un moment in care era mai mult ca sigur ca Bogdan va castiga jocul, dupa ce a fost atacat destul de mult, Alex a devenit favorit.
O situatie clara nu a fost nici la terminarea (de fapt intreruperea acestuia, se facuse destul de tarziu), Bogdan a castigat pana la urma deoarece avea cele mai multe fortarete si cetati.

Pentru mine, jocul A Game of Thrones este destul de interesant din punct de vedere al povestii, dar nu ma atrage foarte mult. Asta nu inseamna ca nu o sa-l mai joc daca se va mai ivi ocazia.

Dixit a fost piesa de rezistenta la a doua masa de jucatori ce se aflau pentru prima oara in ceainarie. Din cate puteti vedea in poze, se pare ca si ei s-au distrat cu ajutorul acestuia, nu degeaba a castigat Spiel des Jahres 2010.

Printre altele, le-am explicat lui Simi si Bogdan pe scurt cum se joaca TRANS-RABAT.

Cam atat despre intalnire, pozele au fost puse aici. Va astept si voi, cei care ati fost, sa ma completati 🙂 .