Intalnirea din aceasta saptamana a fost una speciala. Pozele au fost incarcate aici, in continuare o sa punctez cateva momente importante.

Atunci cand am ajuns, jocul de societate Samurai era intins in toata splendoarea lui pe masa de joc. Printre samuraii de serviciu, Dang, Eugen si Bogdan. Pana ce m-am asezat si eu la o masa, a aparut si muck. Dupa o scurta calatorie la raftul cu jocuri, am decis: Bohnanza sa fie! Alaturi de noi in lupta pentru suprematia agricultorului, Mihaela si Simi. Dupa ce am explicat mai pe scurt regulile, am inceput sa plantam, sa schimbam si sa recoltam. Cred ca stiti deja cine a castigat jocul, nu mai este nevoie de precizari. (Surprinzator, este vorba de mine 🙂 !)

Intre timp, Carmen O.N a ajuns si a adus 2 oameni noi in lumea jocurilor de societate. Ingenious a fost perfect pentru inceput, a urmat apoi de un Carcassonne. Pe la celelalte mese am vazut jocuri de Agricola (Ce scor fabulos a avut Dang 🙂 !), Mr. Jack, Pylos.

Ziceam la inceput ca a fost o intalnire speciala? Ei bine, da! Domnul Marin Constantin, designerul jocului de logica TRANS-RABAT a avut amabilitatea si placerea sa ni-l prezinte. Pe scurt, TRANS-RABAT este un joc romanesc original, aparut pe piata pentru prima oara in 1997. O sa avem in curand si articole de prezentate ale acestui joc ce merita sa fie promovat si de ce nu, poate chiar reeditat(in acest moment, jocul nu se gaseste in magazine sau librarii, el mai exista doar in arhiva personala a designerului, in numar destul de mare). Impreuna cu muck, am jucat cu dl. Constantin un joc demonstrativ, indrumati de baietii dansului, Mihai si Stefan. Pentru cei care au vazut pozele de la intalnire, TRANS-RABAT este acela “mai colorat” asa cum ii spunea Simi aici, pe blog, intr-un comentariu.

Era sa uit de camera de Dixit! Da, se pare ca acest joc “face victime” mereu in Ceainaria Tabiet. In camera de fumatori, doua mese aveau pe ele in desfasurare jocuri de Dixit. Mai este nevoie sa descriu voia buna si destinderea jucatorilor? 🙂

De cand am inceput intalnirile, tot mai multa lume ma intreaba daca trebuie sa isi faca rezervare pentru a participa la intalniri 🙂 . Nu e nevoie, loc este destul, daca nu, se face. Asa cum spuneam, pozele de la intalnirea BGB Night 12 au fost postate aici.