Aseara a fost intalnirea cu numarul 10, intalnire ce s-a tinut ca de fiecare data in Ceainaria Tabiet. A fost o seara de invatare, mai ales ca au venit oameni noi, unii dintre ei pentru prima oara la o intalnire de boardgames. Pozele au fost incarcate aici, nu va puteam lasa sa asteptati atat de mult 🙂 .

Daca pe la ora 19:00 erau doar vreo 12 oameni, ei bine, pe la ora 20, deja ne stransasem vreo 30 de oameni, destul de multi daca ne gandim ca este mijlocul saptamanii si mai toata lumea se duce la serviciu a doua zi.

Asa cum va zicea Carmen a.k.a Oaia Neagra (sau mai nou Garfield, prietenii stiu de ce !), eu am luat rolul de profesor de Reteaua Energetica la alta masa. “Studentii” au fost Cezar, Luciana si Radu, oameni noi. Pana sa ajung eu la Ceainarie, ei deja se delectasera cu un joc de Risc Commander.

Am inceput sa le explic despre joc, despre fiecare tip de componente, despre centrale,orase, alimentat si nu in ultimul rand despre scopul jocului, lucru “uitat” uneori. Timizi la inceput, in scurt timp au prins curaj in licitatii, in cumpararea de resurse. Am jucat varianta scurta, pana la 7 orase si surprinzator, castigator a fost Radu, eu jucand fara sa vreau destul de slab.

Pe la alte mese se juca Dominion (joc ce a durat cam toata seara 🙂 ), Ticket to Ride: Europe, mult Dixit, un Catan in 6 jucatori. Cea mai mare surpriza a serii a fost masa Cristinei N. si a Mihaelei M., nu doar pentru ca iar a castigat Mihaela (puteam spune ca a fost lasata sa castige dar nu ar fi fost frumos din partea mea).

Ce surpriza? Un joc de ENIGMA!!! Da, acel joc de societate din perioada comunista despre care am vorbit aici. Ce frumos stateau pe mese cartile cu Mos Flinta, Diana… 😀

Dupa ce am terminat cu jocul de Reteaua Energetica, Luciana si Radu au plecat, Cezar ramanand sa invete si Carcassonne. Au mai jucat alaturi de noi Bogdan N. si Carmen S. (multe Carmen mai sunt la intalinirile astea! 😀 ). Carcassonne-ul nu a durat mult, vreo 40 de minute, invingator la puncte fiind Cezar, desi mai toti credeam ca ne va bate Bogdan.

Seara de jocuri s-a inchis cu un Dixit la masa unde erau Carmen Oaia Neagra, Carmen M, Alex, Manuel si Mihaela. M-am descurcat binisor, era sa castig, dar am pierdut pe final.

Per ansamblu, a fost inca o intalnire reusita, cel putin din feedback-ul primit. Asa cum va ziceam, Carmen a scris aici despre ce a jucat, iar pozele au fost incarcate aici.

Cum v-ati simtit? Ma refer dintre cei care au fost la intalnire…