Miercuri, 11 decembrie 2013, 85 de studenti ai Facultatii de Matematica si Informatica Bucuresti au participat la evenimentul caritabil Arta’n Dar: Seara de board games organizat de Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica (ASMI).

Cele cateva zeci de jocuri au fost puse la dispozitia lor de Ideal Board Games, Taraba de Jocuri, Creative Board Gaming si Board Games BLOG.

Pe langa voia buna si distractia care nu puteau sa lipseasca in cele 3 sali ale facultatii, cei de la Creative Board Gaming si Ideal Board Games au organizat un concurs de Colonistii din Catan la care au participat 28 de persoane. Dupa cele 2 runde, un Top 3 al celor mai buni jucatori arata asa:

Locul 1. Ion P. – a castigat un joc Ubongo oferit de Ideal Board Games
Locul 2. Diana J. – a castigat Colonistii din Catan, jocul de carti, oferit de Ideal Board Games
Locul 3. Oana J. – a castigat un voucher CBG in valoare de 30 de lei, oferit de Creative Board Gaming.

Cei mai buni colonisti


A fost organizata si o tombola, Ana Maria P. castigand un joc Reteaua Energetica oferit tot de Ideal Board Games. Mai jos aveti un material video cu extragerea castigatoarei si o poza cu ea (in mijloc):




Judecand dupa rasetele colorate, fetele mereu zambitoare si discutiile avute in cele peste 4 ore de joaca, pot spune ca a fost un eveniment reusit. Va las in continuare cu pozele facute pe parcursul serii. Ele au fost puse si pe Facebook, spor la tag-uit!