Ca in fiecare miercuri, in aceasta saptamana am avut BoardGames BLOG Night[6], intalnire ce a fost tinuta ca de obicei in Ceainaria Tabiet. Pozele au fost puse aici, in continuare o sa va povestesc cum a decurs intalnirea.

Cand am ajuns acolo, inainte de ora 19:00, deja lumea era in toiul bataliilor. La o masa se dadea o lupta pe viata si pe moarte la tabla de Starcraft intre Mihnea si Vick. La alta masa, virusii si infectiile isi faceau de cap pe tabla de Pandemic, luptatori desavarsiti fiind Simi, Amia, Eugen si inca un luptator cu nume necunoscut de mine, promit sa aflu data viitoare 🙂 .

Dupa cateva minute de privit la cele 2 batalii, a aparut si senor muck. Repejor, ne-am decis sa ne incalzim cu un joc de Pylos (pe langa berea nefiltrata), mai ales ca era curios sa vada cum se joaca. Nu ne-am limitat doar la un joc, pentru ca am vrut sa-i dau sansa sa-si ia revansa, dar se pare ca nu a vrut sa profite de ea (cu alte cuvinte, l-am batut de 2 ori, lucru normal, eu explicam regulile 🙂 !!!).

Cat ne-am duelat noi la asezarea bilelor cat mai strategic posibil, au mai aparut si alti potentiali jucatori: Carmen M., Tudor C, Sebastian F., Bogdan, Mihaela.

Noi 3 (eu, Carmen si muck), ne-am regrupat alaturi de Tudor C, Bogdan si Mihaela la un joc de Reteaua Energetica. Am explicat regulile repejor pentru cei care nu mai jucasera si am inceput lupta pentru suprematia energetica.

In timp ce noi cumparam centrale, resurse si orase, Vick a continuat traditia inceputa de mine pentru promovarea jocului Samurai. A strans repede inca 3 luptatori (Carmen M, Mihnea si Sebastian F.) si s-au duelat (mai mult calculat 🙂 ) pentru suprematia pe harta Japoniei medievale.

Centrala dupa centrala, resurse dupa resurse, orase dupa orase, toti jucatorii de Retea se luptau pentru cele mai ieftine resurse si orase, pentru cele mai eficiente centrale. Totul decurgea ok, daca tinem cont ca eram 6 persoane, fiecare cu strategia lui. In acest timp, Bogdan a venit cu propunerea sa jucam in paralel si un Carcassonne, mai ales ca Laurentiu nu se bagase la vreun joc. Nu am ezitat si am inceput alaturi de ei, in paralel, sa jucam.

Un pic mai greu la inceput, mai cumparam cartonase de teren de la Carcassonne si foloseam drept resurse, Meeplesii.

Jocul de Reteaua Energetica a fost castigat de Tudor C, Carcassonne-ul de Bogdan (sper sa nu ma insel). Intre timp, Eugen, Amia, Simi secondati de inca cineva si Vick, au inceput sa invete Scotland Yard, un joc ce arata binisor.

Pe la ora 22:00 si ceva ne-am indreptat si noi spre case (echipa BGB), lasand lumea in continuare sa se distreze, mai ales ca tocmai se incepea un joc de Catan.

Cum ziceam si mai sus, pozele de la intalnire le aveti aici. Ne vedem miercurea viitoare, aceeasi locatie!

Voi cum v-ati simtit (din cei care au fost)?