Dupa cum stiti, miercuri seara impreuna cu ASMI (Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica) si Ideal Board Games, am organizat in Facultatea de Matematica si Informatica Bucuresti o seara de jocuri: Board Games Night.

Dupa ce v-ati delectat cu pozele incarcate aici, urmeaza sa va povestesc si cate ceva despre ce s-a intamplat.

Scopul acestei intalniri a fost de a le ura “Bun Venit!” studentilor de anul 1, dar si sa promovam fenomenul board games printre tineri. Peste 60 de studenti au participat la aceasta intalnire, doi dintre ei, cei mai norocosi, castigand fiecare unul din cele 2 jocuri oferite de Ideal Board Games: Colonistii din Catan si Reteaua Energetica.

Vlad Irina Ana a ales jocul Colonistii din Catan, iar Dragos Oprica Reteaua Energetica.

Ce jocuri i-am invatat pe studenti? Pai sa vedem: Colonistii din Catan, Catan: Europa, Reteaua Energetica, Dixit, Alien Frontiers, Carcassonne, Qwirkle, Bonbons si Ticket to Ride.

Pe parcursul celor 3-4 ore ne-am simtit foarte bine in cele 2 sali ale Facultatii de Matematica si Informatica Bucuresti, mai ales ca toata lumea era entuziasmata de aceste jocuri. Chiar daca am fost doar 5 oameni care explicam jocurile, ne-am descurcat sa acoperim toate mesele de jucatori si de abia asteptam urmatoarea intalnire 😀 .

Mai jos aveti inregistrarea tragerii la sorti a celor 2 jocuri: