Duminica, 24 martie 2013, a avut loc la Red Goblin – Universitate al 9-lea concurs de A Game of Thrones LCG, la care au participat 11 jucatori, iar premiul a constat intr-un voucher de cumparaturi la Red Goblin.

Au fost 6 runde ce s-au desfasurat dupa regulamentul oficial Fantasy Flight Games de organizare a turneelor A Game of Thrones LCG.

Concursul s-a bazat pe Agot LCG Core Set + Agot LCG Deluxe Expansions + Agot LCG Chapter Pack Expansions. Ca de fiecare data, deck-ul participantilor trebuia sa contina minim 60 carti, fara limita maxima, plus un plot deck de exact 7 carti. Regulile standard FFG au fost aplicate si in cazul construirii deck-ului (maxim trei exemplare ale unei carti, o singura carte restricted, etc.).

Turneul s-a desfasurat in runde swiss, in fiecare runda unul dintre concurenti fiind nevoit sa stea pe bara din cauza numarului impar de participanti.

Clasamentul final a fost urmatorul:

Locul I. Alexandru M. – 25 puncte
Locul II. Andrei M. – 23 puncte
Locul III. Cosmin T. – 21 puncte
Stefan G. – 20 puncte
Alex T. – 20 puncte
Mihai O. – 15 puncte
Daniel M. – 15 puncte
Daniel R. – 10 puncte
Cristi R. – 10 puncte
Dan D. – 10 puncte
Claudiu G. – 10 puncte

Felicitari tuturor! Mai multe poze de la al 9-lea concurs de A Game of Thrones LCG @ Red Goblin Universitate gasiti pe pagina de Facebook.

Echipa Red Goblin