In weekendul 30.03 – 31.03.2013, Taraba de Jocuri a fost prezenta la prima editie a conventiei East European Comic Con Bucuresti 2013, organizata la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Timp de doua zile au organizat numeroase sesiuni de jocuri, s-au intalnit cu prieteni vechi de-ai Tarabei si au cunoscut oameni noi carora le-au facut cunostinta cu fascinanta lumea a boardgame-urilor. Desi pornisera “la drum” cu un program strict, insistentele jucatorilor de a-si perfectiona tacticile si de a-si “aprofunda” experienta de joc, i-au convins sa accepte modificari in program.

Star Wars X-Wing, Colonistii din Catan: Europa, King of Tokyo, Star Wars Card Game, Gosu Tactics, Alhambra, Cyclades, Ricochet Robots, Cosmic Encounter si Saboteur sunt doar o parte din titlurile care i-au convins pe trecatori sa poposeasca la standul Taraba de Jocuri.

Fiind cel mai cerut joc, King of Tokyo a fost cu siguranta “regele” acestei conventii.

Pe perioada targului au organizat si doua concursuri: o tombola pentru toti cei ce achizitionau un joc in cadrul evenimentului, premiul fiind jocul MERCHANTS OF THE MIDDLE AGES, si un concurs care se adresa tututor celor care le vizitau standul. La acesta din urma, fiecare participant se lasa fotografiat de ei cu unul din jocurile din stand, pentru ca mai apoi, la finalul targului, toate pozele sa fie incarcate pe Facebook, intr-un album dedicat concursului.

Timp de o saptamana (in perioada 01-07 aprilie) lumea poate vota poza preferata, iar la final, primii trei care aduna cele mai multe like-uri, vor primi premii in boardgames, puzzle-uri si carti de la prietenii lor de la Editura Nemira.

Castigatorul tombolei: VODARICI SILVIU.

Mai jos aveti poze de la standul Taraba de Jocuri @ East European Comic Con Bucuresti 2013. Enjoy!