BoosterDraftM15798

Pentru week-end-ul acesta am pregatit la sala de joaca CBG urmatoarele evenimente marca Magic the Gathering:

Vineri, 8 august: Friday Night Magic (taxa de participare 20 lei, fond de premii – 1 booster pack M15/player)

Vineri, 8 august: Booster Draft 3 x M15 (taxa de participare 60 lei, include 3 x booster packs M15, fond de premii – 1 booster pack M15/player)

Sambata, 9 august: Gameday (taxa de participare 35 lei, include 2 x booster packs M15, fond de premii – locul I castiga si un playmat, top 8 – Chief Engineer cu alternative artwork; top 30 – Reclamation Sage cu alternative artwork.

Sambata, 9 august: Saturday Magic for Beginners (taxa de participare 25 lei, include un booster pack M15, fond de premii – 1 booster pack Born of the Gods)

Duminica, 10 august: Sunday Magic for Beginners (taxa de participare 25 lei, include un booster pack M15, fond de premii – 1 booster pack Born of the Gods)

Tricou798

Duminica te invitam la sala de joaca CBG pentru un workshop creativ si original. Scotoceste prin dulapuri sau cumpara-ti UN TRICOU SIMPLU, vino cu el la noi si TE AJUTAM SA IL PICTEZI cu ce imagine vrei tu. Vei gasi aici materialele necesare si suportul “tehnic” 🙂 pentru o experienta cat mai reusita. Daca te hotarasti din timp asupra imaginii pe care vrei sa o pictezi, vino cu ea la eveniment (format fizic sau electronic).

Taxa de participare este 30 lei/persoana si sunt 10 locuri disponibileAcest eveniment este legat de serviciul oferit de CBG: TRICOURI PICTATE LA COMANDA.

Partener oficial: GameArt

7RONVSD798

Echipa CBG te-a surprins vara aceasta cu noi promotii inedite, care s-au adaugat celor deja existente:

– Vino de luni pana joi (oricand in timpul programului) sau de vineri pana duminica (după ora 18:00) cu minim 7 prieteni la sala de joaca si va oferim cate o racoritoare gratis, la alegere.
– De vineri pana duminica platesti doar 7 lei la sala de joaca pana la ora 18:00!
– Vino de minim 5 ori pe luna la sala de joaca si ai reducere 15% la jocuri timp de o luna din acel moment.

Bucura-te si tu de ultima luna cu oferte de vara!

Mai multe detalii despre evenimentele si promotiile CBG poti afla de pe site si de pe Facebook.

Va asteptam!