Desi anuntat pentru luna aprilie 2012, cei de la Cryptozoic Entertainment au amanat pentru sfarsitul lunii mai 2012 lansarea jocului de societate The Big Bang Theory: The Party Game, joc de petrecere bazat pe serialul de comedie cu acelasi nume.

The Big Bang Theory: The Party Game este un joc de tip Trivia pentru 3-7 jucatori ce au vazut deja serialul.

Mai jos aveti descrierea oficiala a jocului The Big Bang Theory: The Party Game:

” Geniul este relativ in The Big Bang Theory: Party Game, un joc nou captivant ce iti va permite tie si prietenilor tai sa retraiti momentele de neuitat din serialul TV. Chiar daca ai castigat titlul de Doctor in domeniul “The Big Bang Theory” sau acum ai descoperit lumea lui Leonard, Sheldon, Howard, Raj si a vecinei lor Penny pentru prima oara, iti garantam ca te vei distra si vei rade copios. Doar imparte cartile de joc si incepeti! In fiecare runda, un jucator fi arbitru, iar ceilalti jucatori vor pune pe masa 1-2 carti ce se potrivesccategoriei sau descrierii facute de cartea arbitrului. Arbitrul va imparte puncte jucatorilor in functie de cat de bine se potrivesc cartile jucatorilor. Jocul va continua la fel, avand grija la cartile din pachet ce pot schimba aleator categoria. ” 

The Big Bang Theory: The Party Game va avea o durata de joc estimata la 30 de minute. Cu 271 de carti cu tematici precum “Space Poop” sau “Goth Chicks”, rasetele nu se vor termina prea curand in grupul vostru.